Bo Verhulsdonk - Personal Trainer

Bel ons

Bo Verhulsdonk

Mijn naam is Bo en ik ben 35 jaren jong. Ik woon in Assendelft samen met mijn partner en drie geweldige (bonus)kinderen. Al vanaf jongs af aan zit bewegen en sporten in mijn bloed. In mijn jeugd heb ik op hoog niveau aan wedstrijdzwemmen en tennis gedaan. Uiteindelijk ben ik op zestienjarige leeftijd naar Amerika (Tampa, Florida) verhuisd om full-time te kunnen tennissen. Op mijn achttiende mocht ik mijzelf professioneel tennisster noemen. Ik heb in Florida negen geweldige jaren beleefd en met mijn tennistas veel van de wereld mogen zien.

Door een blessure moest ik mijn tenniscarrière op een lager pitje zetten en ben daarom teruggekomen naar Nederland. Mijn ervaringen hebben mij doen beseffen dat ik graag andere mensen wil helpen hun sportieve doelen te behalen. Of het nu gaat om een topsporter of iemand met bijvoorbeeld obesitas. Ieder heeft zijn persoonlijke en uitdagende doelen.

Mijn topsport mentaliteit zorgt ervoor dat ik iemand ben met discipline en weet ik van aanpakken. Naast het behalen van doelen zorg ik altijd voor een goede sfeer. Elke sporter moet zich thuis voelen bij The Barn.

wil jij Weten hoe bo verhulsdonk jou kan helpen?

Laat vrijblijvend je gegevens achter voor een oriënterend gesprek met Bo Verhulsdonk en ontdek hoe zij jou kan helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen!

Wij zijn op afspraak geopend.

×