Personal training Zwanenburg

Bel ons

Met plezier zweten bij personal training in Zwanenburg

Personal training in Zwanenburg bij The Barn Sport & Health gaat over SWEAT & SMILE. Met plezier zweten. Afvallen, spierkracht ontwikkelen, werken aan je conditie of je als topsporter naar nog betere resultaten te leiden. Het zijn allemaal fitheidsdoelen waar wij je met ons op maat gemaakte en realistische trainingsprogramma mee helpen. Fit zijn betekent niet alleen lekker sporten, maar draait ook om je mentale gezondheid en voeding. Ook daar gaan we bij The Barn uitgebreid op in, door te vragen hoe het écht met je gaat en een persoonlijk voedingsplan op te stellen bij je personal training in Zwanenburg.

10 x personal training van The Barn Sport & Health:

R

Hoge kwaliteit

R

Persoonlijk

R

Betrokken

R

Motiverend

R

Allround

R

Luisterend oor

R

Routine doorbrekend

R

Coachend

R

Realistisch

R

Servicegericht

The Barn in Zwanenburg is je tweede thuis

The Barn Sport & Health tilt personal training in Zwanenburg naar een hoger niveau. Personal training is bij ons echt persoonlijk, omdat wij onze trainingen altijd op afspraak geven. Dat betekent dat je bij ons een-op-een kunt sporten, in duo’s of in kleine groepen. Aandacht kom je dan ook nooit te kort. De private trainingsstudio van The Barn wordt een soort tweede thuis: je krijgt bij ons een lekker vers kopje koffie, een herstellende eiwitshake of een dorstlessend flesje water. Ook een handdoek voor in de douche ligt al klaar. Schone kleren en een motivatie om aan de slag te gaan zijn eigenlijk de enige dingen die je hoeft mee te nemen naar ons. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je na de maximale inspanning in de sportzaal, ook maximale ontspanning verdient bij The Barn personal training in Zwanenburg.

Ook met een glimlach sporten bij The Barn Sport & Health?

Onze personal trainers in Zwanenburg zorgen daarvoor! Meld je nu aan voor een intakegesprek om direct aan je fitheidsdoelen te werken. Neem contact op met The Barn Sport & Health.

Wij zijn op afspraak geopend.

×