Spike van der Haas - Personal Trainer

Bel ons

Spike van der Haas

Mijn naam is Spike van der Haas, een sportieve, sociale en creatieve coach. Gedurende 10 jaar heb ik geleefd voor mijn topsport carrière in het alpineskiën. Hiervoor was ik veel onderweg en in het buitenland. Na deze carrière ben ik mij gaan richten op een andere tak van sport, namelijk de wereld van Crossfit. De liefde voor sport is gegroeid van atleet naar atleet/coach. In juli 2018 behaalde ik mijn Crossfit trainer certificaat. Mijn werkwijze is deels gebaseerd op Crossfit en Strongfit methodieken. Dit resulteert in gevarieerd trainen waarbij het bouwen van een sterk geraamte de basis is naar optimale fitheid en gezondheid.

Ik kijk er naar uit om jou uit te dagen en net een beetje extra te geven. Zodat je met een voldaan gevoel en een lach de training afsluit.

Spike daagt je graag uit het beste uit jezelf te halen!

Neem contact op en maak vrijblijvend kennis met Spike en ontdek wat hij voor jou kan betekenen!

Wij zijn op afspraak geopend.

×