Personal training Hoofddorp

Bel ons

Stappen maken met personal training Hoofddorp

Personal training in hoofddorp bij The Barn Sport & Health helpt jou je doel eindelijk bereiken. Heb je al vaker gehad dat je in de sportschool maar niet vooruitkomt, dat je je niet meer gemotiveerd voelt of dat je zelfs helemaal niet meer gaat trainen? Daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn. Bij The Barn helpen we je iedere keer weer een stapje vooruit, zodat het bewegen ook leuk blijft. Daarbij maken we ook gebruik van voedingsplannen en mental coaching, om ervoor te zorgen dat je je wensen in vervulling ziet gaan. En of je nu topsporter bent of beginnende sporter: iedereen is welkom bij The Barn personal training.

Maatwerk bij personal training in Hoofddorp

The Barn personal training in Hoofddorp gaat voor maatwerk. Tijdens het eerste gesprek spreken we verwachtingen uit en gaan we op weg naar het behalen van een realistisch doel. Dat gebeurt dus met een echt persoonlijke aanpak, want geen mens is volgens ons hetzelfde. The Barn houdt rekening met je privé- en werksituatie en maakt aan de hand daarvan een plan dat uitvoerbaar is. In het plan gaat het om doorbreken van vaste routines, en het aanleren van nieuwe gewoontes. Dat alles in een gestaag tempo, zodat het voor jou ook haalbaar is. Onderweg blijven we je uiteraard motiveren en stimuleren. Want we willen te allen tijde het verschil voor jou maken bij The Barn personal training Hoofddorp.

Welk doel wil jij bereiken bij personal training bij the Barn?

R

Afvallen (ook bij obesitas)

R

Spiermassa opbouwen

R

Conditietraining

R

Topvorm bij topsporters

R

Iets anders? Informeer naar de mogelijkheden!

Personal training van the Barn blijft je motiveren

The Barn Sport & Health zorgt ervoor dat jij je fitheidsdoel behaalt met op maat gemaakte trainingen. Meer weten? Neem nu contact op met The Barn personal training.

Wij zijn op afspraak geopend.

×