Personal training Badhoevedorp

Boek vrijblijvend jouw intake gesprek
Boek jouw intake

Nieuwe levensstijl door personal training Badhoevedorp

Personal training in Badhoevedorp bij The Barn Sport & Health steekt in op een realistische en betrokken trainingsmethode. Al tijdens de eerste kennismaking inventariseren we je wensen en doelstellingen, en binnen welke termijn je die wilt bewerkstelligen. Op basis daarvan wordt een op maat gemaakt pakket samengesteld, waarin we onder andere de trainingsfrequentie bespreken.

Het maatwerk en realisme is van belang omdat het wel in je dagelijks leven moet passen; niet iedereen heeft tenslotte hetzelfde huishouden. Alleen op die manier wordt deze nieuwe levenswijze goed op te pikken en voelt het niet alsof je moet ‘volhouden’. Het wordt je nieuwe normale levensstijl dankzij The Barn personal training in Badhoevedorp.

De aanpak van The Barn is:

R

Persoonlijk

R

Betrokken

R

Motiverend

R

Allround

R

Luisterend oor

R

Routine doorbrekend

R

Coachend

R

Realistisch

R

Servicegericht

Personal training badhoevedorp

The Barn personal training is jouw stok achter de deur

Hoewel je bij The Barn personal training Badhoevedorp uiteraard zelf de trainingen moet voltooien, zijn wij er om je te helpen. Als stok achter de deur, om je af en toe over de streep te trekken en om continu progressie te behalen. Wij zijn je rode draad, die je houvast biedt in het proces. Je kunt bij ons een-op-een sporten, in duo’s of in kleine groepen. Naast trainen stellen we ook een voedingsplan op en pakken we patronen en gedrag aan met coaching. Vragen hoe het écht met je gaat. Persoonlijk en betrokken zijn dan ook absoluut kernwaarden binnen The Barn personal training Badhoevedorp.

Welke doelen kunnen we je helpen bereiken bij The Barn?

R

Afvallen (ook bij obesitas)

R

Spiermassa opbouwen

R

Conditietraining

R

Topvorm bij topsporters

R

En nog veel meer...

Barry Tiel
Barry Tiel
2021-05-15
Geweldige sportschool. Gezellige sfeer, goede persoonlijke aandacht, ook in de groepslessen.
Ron Lanser
Ron Lanser
2020-07-31
Echt iets anders dan een "sportschool" !!! Hele goede trainers die iedere training weer iets anders aanbieden en het afstemmen op de individuele klant. Je kunt ondersteuning krijgen op alle gebieden van , herstellen na blessures tot voedingsadviezen met maar 1 doel de klanten beter ( gezonder) en fitter te maken .
Tracey Rhode
Tracey Rhode
2020-06-14
Great personal trainers, easy to park, very personal touch
Lobke Stembert
Lobke Stembert
2020-03-03
Super fijne sport locatie voor ieder niveau. Zowel de personal training als de circuit training is voor iedereen toegankelijk; de trainers zorgen ervoor dat de trainingen voor iedereen leuk maar wel uitdagend zijn. The Barn bied volledige ondersteuning op gebied van sport en voeding met veel persoonlijke aandacht. Jouw doelstelling(en) behalen is hun doel en de trainers ondersteunen en motiveren je waar ze kunnen en met veel enthousiasme.
Annuska Glas
Annuska Glas
2019-11-26
Workouts at The Barn are terrific. Amazing personal trainers that keep an eye on your fitness and health in general. Workouts are adapted to your needs but are always challenging and never boring. Every time a different and fun workout.

Wanneer zet jij de stap?

Interesse gekregen in wat The Barn Sport & Health voor jou kan betekenen? Plan vrijblijvend een intake op een van onze locaties!

×