Personal training Badhoevedorp

Boek vrijblijvend jouw intake gesprek
Boek jouw intake

Nieuwe levensstijl door personal training Badhoevedorp

Personal training in Badhoevedorp bij The Barn Sport & Health steekt in op een realistische en betrokken trainingsmethode. Al tijdens de eerste kennismaking inventariseren we je wensen en doelstellingen, en binnen welke termijn je die wilt bewerkstelligen. Op basis daarvan wordt een op maat gemaakt pakket samengesteld, waarin we onder andere de trainingsfrequentie bespreken. Het maatwerk en realisme is van belang omdat het wel in je dagelijks leven moet passen; niet iedereen heeft tenslotte hetzelfde huishouden. Alleen op die manier wordt deze nieuwe levenswijze goed op te pikken en voelt het niet alsof je moet ‘volhouden’. Het wordt je nieuwe normale levensstijl dankzij The Barn personal training in Badhoevedorp.

De aanpak van The Barn is:

R

Persoonlijk

R

Betrokken

R

Motiverend

R

Allround

R

Luisterend oor

R

Routine doorbrekend

R

Coachend

R

Realistisch

R

Servicegericht

The Barn personal training is stok achter de deur

Hoewel je ook bij The Barn personal training Badhoevedorp uiteraard ook zelf de trainingen moet voltooien, zijn wij er om je te helpen. Als stok achter de deur, om je af en toe over de streep te trekken en om continu progressie te behalen. Wij zijn je rode draad, die je houvast biedt in het proces. Je kunt bij ons een-op-een sporten, in duo’s of in kleine groepen. Trainen is niet het enige wat we met je doen; we stellen ook een voedingsplan op en doen aan mental coaching. Vragen hoe het écht met je gaat. Persoonlijk en betrokken zijn dan ook absoluut kernwaarden binnen The Barn personal training Badhoevedorp.

Welke doelen kunnen we je helpen bereiken bij The Barn?

R

Afvallen (ook bij obesitas)

R

Spiermassa opbouwen

R

Conditietraining

R

Topvorm bij topsporters

R

En nog veel meer...

Wil jij ook maximale service bij je personal training in Badhoevedorp?

Maak dan nu kennis met The Barn Sport & Health! Wij maken graag het verschil voor jou bij onze personal training in Badhoevedorp.

Wij zijn op afspraak geopend.

×