Personal training Zaandam

Boek vrijblijvend jouw intake gesprek
Boek jouw intake

Behaal je doelen bij The Barn Zaandam

Personal training in Zaandam bij The Barn Sport & Health Zaanstad gaat over serieus aan de slag willen met jouw doelen. Doen wat er voor nodig is, maar wel met een lach op je gezicht. Het gaat over SWEAT & SMILE. Of je nu wilt afvallen, spierkracht ontwikkelen, werken aan je conditie of je niveau als topsporter naar een hoger level tillen. Alles start met de eerste stap en die maken wij graag samen met jou.

Gezondheid en fit zijn betekent meer dan alleen sporten, het draait ook om je mentale gezondheid en voeding. Door in gesprek te gaan en te vragen hoe het écht met je gaat, duiken we dieper in jouw gedragspatronen en wat hierin nodig is voor duurzame verandering. Hoe zorgen wij er samen met jou voor dat dit de start is van een nieuwe, blijvende levensstijl die je zonder moeite vol kan houden.

10 x personal training van The Barn Sport & Health:

R

Hoge kwaliteit

R

Persoonlijk

R

Betrokken

R

Motiverend

R

Allround

R

Luisterend oor

R

Routine doorbrekend

R

Coachend

R

Realistisch

R

Servicegericht

The Barn in Zaandam is je tweede thuis

The Barn Sport & Health Zaanstad tilt personal training in de Zaanstreek naar een hoger niveau. Personal training is bij ons écht persoonlijk, omdat onze trainingen altijd op afspraak zijn. Dat betekent dat je bij ons op een kleinschalige manier kunt werken aan jouw doelen en gezondheid. Aandacht kom je dan ook nooit te kort.

De private studio van The Barn wordt een soort tweede thuis: je krijgt bij ons een lekker vers kopje koffie, een herstellende eiwitshake of een dorstlessend flesje water. Ook een handdoek voor in de douche ligt al klaar. Schone kleren en de motivatie om aan de slag te gaan zijn eigenlijk de enige dingen die je hoeft mee te nemen.

Barry Tiel
Barry Tiel
2021-05-15
Geweldige sportschool. Gezellige sfeer, goede persoonlijke aandacht, ook in de groepslessen.
Ron Lanser
Ron Lanser
2020-07-31
Echt iets anders dan een "sportschool" !!! Hele goede trainers die iedere training weer iets anders aanbieden en het afstemmen op de individuele klant. Je kunt ondersteuning krijgen op alle gebieden van , herstellen na blessures tot voedingsadviezen met maar 1 doel de klanten beter ( gezonder) en fitter te maken .
Tracey Rhode
Tracey Rhode
2020-06-14
Great personal trainers, easy to park, very personal touch
Lobke Stembert
Lobke Stembert
2020-03-03
Super fijne sport locatie voor ieder niveau. Zowel de personal training als de circuit training is voor iedereen toegankelijk; de trainers zorgen ervoor dat de trainingen voor iedereen leuk maar wel uitdagend zijn. The Barn bied volledige ondersteuning op gebied van sport en voeding met veel persoonlijke aandacht. Jouw doelstelling(en) behalen is hun doel en de trainers ondersteunen en motiveren je waar ze kunnen en met veel enthousiasme.
Annuska Glas
Annuska Glas
2019-11-26
Workouts at The Barn are terrific. Amazing personal trainers that keep an eye on your fitness and health in general. Workouts are adapted to your needs but are always challenging and never boring. Every time a different and fun workout.

Wanneer zet jij de stap?

Interesse gekregen in wat The Barn Sport & Health voor jou kan betekenen? Plan vrijblijvend een intake op een van onze locaties!

×