Personal training Zaandam

Bel ons

Met plezier zweten bij personal training in Zaandam

Personal training in Zaandam bij The Barn Sport & Health Zaanstad gaat over SWEAT & SMILE. Met plezier zweten. Afvallen, spierkracht ontwikkelen, werken aan je conditie of je als topsporter naar nog betere resultaten te leiden. Het zijn allemaal fitheidsdoelen waar wij je met ons op maat gemaakte en realistische trainingsprogramma mee helpen. Fit zijn betekent niet alleen lekker sporten, maar draait ook om je mentale gezondheid en voeding. Ook daar gaan we bij The Barn uitgebreid op in, door te vragen hoe het écht met je gaat en een persoonlijk voedingsplan op te stellen bij je personal training in Zaandam.

10 x personal training van The Barn Sport & Health:

R

Hoge kwaliteit

R

Persoonlijk

R

Betrokken

R

Motiverend

R

Allround

R

Luisterend oor

R

Routine doorbrekend

R

Coachend

R

Realistisch

R

Servicegericht

The Barn in Zaandam is je tweede thuis

The Barn Sport & Health Zaanstad tilt personal training in de Zaanstreek naar een hoger niveau. Personal training is bij ons echt persoonlijk, omdat wij onze trainingen altijd op afspraak geven. Dat betekent dat je bij ons op een kleinschalige manier kunt werken aan de gezondheid. Aandacht kom je dan ook nooit te kort. De private studio van The Barn wordt een soort tweede thuis: je krijgt bij ons een lekker vers kopje koffie, een herstellende eiwitshake of een dorstlessend flesje water. Ook een handdoek voor in de douche ligt al klaar. Schone kleren en een motivatie om aan de slag te gaan zijn eigenlijk de enige dingen die je hoeft mee te nemen naar ons. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je na de maximale inspanning in het fysiek, ook maximale ontspanning verdient bij The Barn personal training in Zaandam.

Ook met een glimlach sporten bij The Barn Sport & Health Zaanstad?

Onze personal trainers in Zaandam zorgen daarvoor! Meld je nu aan voor een intakegesprek om direct aan je fitheidsdoelen te werken. Neem contact op met The Barn Sport & Health.

Wij zijn op afspraak geopend.

×