Hybrid Lifestyle Program

Bereik je doelen in zes maanden
Schrijf je in

Herken je dit?

  • Je hebt voor de zoveelste keer doelen gesteld om af te vallen, maar wederom is het NIET gelukt.
  • Voor je gevoel staat je hoofd altijd AAN en kom je niet tot rust. Je ziet door de bomen het bos niet meer en vreest dat je richting een burn-out gaat.
  • Je slaapt slecht en kan je niet herinneren wanneer je voor laatst écht uitgerust wakker werd.
  • Pogingen tot gezond eten mislukken! Het eten is saai, moeilijk en kost veel te veel tijd om klaar te maken en is bovendien veel duurder.
  • Met regelmaat een opgeblazen gevoel? Pijn in je buik en/of een slechte stoelgang?
  • Hormonale veranderingen zorgen voor extra kilo’s, je zit niet lekker in je vel en krijgt geen grip op de veranderingen?

Schrijf je dan in voor het Hybrid Lifestyle Program!

Hybride aan de slag en werken aan je doelen

Gemiddeld sport men 1 à 2 uur per week, wat slechts 1% van de wekelijkse tijdsbesteding is. Om echte impact te realiseren in een gezond leefpatroon richt het HLP zich niet alleen op deze 1%, maar vooral op de overige 99% van de tijd.

Door middel van slimme technologie en het gebruik van een Smartwatch krijgen jij en jouw coach inzicht in dagelijkse patronen zoals beweging, slaap, stress en sportprestaties. De impact, als gevolg van deze nieuwe inzichten, gebruiken we om invloed uit te oefenen op duurzame gedragsveranderingen!

Wat houdt het programma in?

Met het Hybrid Lifestyle Program ga je over een periode van zes maanden aan de slag om de gestelde gezondheidsdoelen te behalen. Denk hierbij aan het kwijtraken van wat kilo’s, meer spierkracht ontwikkelen of een betere conditie krijgen. Aan de hand van een persoonlijke intake met een lichaamsanalyse stellen we een ontwikkelingsplan op en kijken we samen naar voeding op maat. Over deze periode monitoren wij je activiteit, hebben we verschillende face-to-face evaluatiemomenten, wekelijkse coachingsessies en kun je terugvallen op de online community.

Investeer in de rest van je leven!

Kies jouw pakket en zet de eerste stap naar een gezonder leven waarin jij de regie hebt. Het gebruik van een Garmin Vivoactive 4(s) of een nieuwere versie hiervan is verplicht tijdens het HLP traject. Ben je zelf in bezit van een Garmin Watch? Kies dan voor het pakket zonder Garmin Vivoactive 4.

Wanneer zet jij de stap?

Interesse gekregen in wat The Barn Sport & Health voor jou kan betekenen? Plan vrijblijvend een intake op een van onze locaties!

×