Over

Bel ons

Voel je welkom bij The Barn personal training Badhoevedorp

The Barn personal training in Badhoevedorp: maximaal inspannen en daarna maximaal ontspannen. Dat is in het kort onze visie. Bij The Barn staan we voor kwalitatief hoogwaardige trainingen, waarin je stevig aan jezelf kunt werken. Maar we hebben ook een hoog inlevingsvermogen en proberen je altijd positief te benaderen. Dankzij die motiverende houding hebben we in de afgelopen jaren al met veel klanten een langdurige relatie weten op te bouwen. Iedereen moet zich welkom voelen bij ons. Daarom vinden wij het ook heel belangrijk om een stapje verder te zetten: niet alleen krijg je persoonlijke begeleiding van ons, ook bieden we een eiwitshake, flesje water, een kopje verse koffie en een handdoek. Eigenlijk hoef je alleen maar je schone kleren en werklust mee te brengen naar ons.

Service belangrijk bij personal training in Badhoevedorp

Personal training in Badhoevedorp bij The Barn Sport & Health maakt voor jou het verschil. Of je nu wil afvallen, spierkracht wil ontwikkelen, aan je conditie wil werken of als topsporter op een hoger niveau wil komen: met het persoonlijk trainingsprogramma van The Barn zorgen we er samen voor dat jij je fitheidsdoel behaalt. Naast het sporten besteden we bij onze personal trainingsstudio ook minstens zoveel aandacht aan je mentale gezondheid en voeding. Om je extra thuis te laten voelen geven we net dat beetje meer service: de herstellende eiwitshake, het verse kopje koffie, het flesje water krijg je allemaal van ons. Want als je je net maximaal hebt ingespannen, vinden we dat je die maximale ontspanning ook verdient bij personal training in Badhoevedorp!

Eigen personal trainingsstudio in Badhoevedorp

The Barn is opgericht door Wesley Pippel en Bo Verhulsdonk. Met jarenlange ervaring in de personal training en (top)sport, hebben zij nu samen de krachten gebundeld. Bij The Barn maken wij gebruik van verschillende soorten training. Hierbij ligt de basis bij kracht- en conditietraining, waarbij we gebruikmaken van extra funfactors zoals boksen, tennis, hardlopen, fietsen etc. Onze visie van SWEAT & SMILE passen wij toe op iedere training. Van krachttraining en uithoudingsvermogen tot fietsen, tennissen en vechtsporten. De trainingen passen we aan naar de wensen van onze klanten en zijn voor zowel gevorderde sporters als beginners. Waarvoor je ook kiest, een ding weet je zeker bij The Barn: je staat nooit in een drukke zaal vol mensen. Omdat wij een eigen trainingsstudio hebben en we op afspraak werken, blijft het aantal medesporters beperkt bij de personal training in Badhoevedorp.

Positieve personal training in Badhoevedorp?

The Barn staat voor je klaar. Maak een afspraak voor een intakegesprek en bereik je doel met personal training in Badhoevedorp!

Wij zijn op afspraak geopend.

Barry Tiel
Barry Tiel
2021-05-15
Geweldige sportschool. Gezellige sfeer, goede persoonlijke aandacht, ook in de groepslessen.
Ron Lanser
Ron Lanser
2020-07-31
Echt iets anders dan een "sportschool" !!! Hele goede trainers die iedere training weer iets anders aanbieden en het afstemmen op de individuele klant. Je kunt ondersteuning krijgen op alle gebieden van , herstellen na blessures tot voedingsadviezen met maar 1 doel de klanten beter ( gezonder) en fitter te maken .
Tracey Rhode
Tracey Rhode
2020-06-14
Great personal trainers, easy to park, very personal touch
Lobke Stembert
Lobke Stembert
2020-03-03
Super fijne sport locatie voor ieder niveau. Zowel de personal training als de circuit training is voor iedereen toegankelijk; de trainers zorgen ervoor dat de trainingen voor iedereen leuk maar wel uitdagend zijn. The Barn bied volledige ondersteuning op gebied van sport en voeding met veel persoonlijke aandacht. Jouw doelstelling(en) behalen is hun doel en de trainers ondersteunen en motiveren je waar ze kunnen en met veel enthousiasme.
Annuska Glas
Annuska Glas
2019-11-26
Workouts at The Barn are terrific. Amazing personal trainers that keep an eye on your fitness and health in general. Workouts are adapted to your needs but are always challenging and never boring. Every time a different and fun workout.
×