Over ons

Voel je welkom
Bel ons

Personal trainingsstudio in Badhoevedorp & Zaandam

The Barn is opgericht door Wesley Pippel. Met jarenlange ervaring in de personal training en (top)sport, is The Barn Sport & Health geboren. Bij The Barn maken wij gebruik van verschillende soorten training. Hierbij ligt de basis bij kracht- en conditietraining, waarbij we gebruikmaken van extra funfactors zoals boksen, tennis, hardlopen, fietsen etc. Onze visie van SWEAT & SMILE passen wij toe op iedere training.

Van krachttraining en uithoudingsvermogen tot fietsen, tennissen en vechtsporten. De trainingen passen we aan naar de wensen van onze klanten en zijn voor zowel gevorderde sporters als beginners. Waarvoor je ook kiest, een ding weet je zeker bij The Barn: je staat nooit in een drukke zaal vol mensen. Omdat wij een eigen trainingsstudio hebben en we op afspraak werken, blijft het aantal medesporters beperkt bij de personal training in Badhoevedorp & Zaandam.

Persoonlijke service 

Personal training in Badhoevedorp & Zaandam bij The Barn Sport & Health maakt voor jou het verschil. Of je nu wil afvallen, spierkracht wil ontwikkelen, aan je conditie wil werken of als topsporter op een hoger niveau wil komen: met het persoonlijk trainingsprogramma van The Barn zorgen we er samen voor dat jij je fitheidsdoel behaalt.

Naast het sporten besteden we bij onze personal trainingsstudio’s ook minstens zoveel aandacht aan je mentale gezondheid en voeding. Om je extra thuis te laten voelen geven we net dat beetje meer service: de herstellende eiwitshake, het verse kopje koffie, het flesje water krijg je allemaal van ons. Want als je je net maximaal hebt ingespannen, vinden we dat je die maximale ontspanning ook verdient bij personal training in Badhoevedorp & personal training in Zaandam!

Voel je welkom bij The Barn personal training Badhoevedorp & Zaandam

The Barn personal training in Badhoevedorp & Zaandam: maximaal inspannen en daarna maximaal ontspannen. Dat is in het kort onze visie. Bij The Barn staan we voor kwalitatief hoogwaardige trainingen, waarin je stevig aan jezelf kunt werken. Maar we hebben ook een hoog inlevingsvermogen en proberen je altijd positief te benaderen.

Dankzij die motiverende houding hebben we in de afgelopen jaren al met veel klanten een langdurige relatie weten op te bouwen. Iedereen moet zich welkom voelen bij ons.

Even voorstellen

Maak kennis met ons enthousiaste team!

Wesley Pippel

Rick van der Vlugt

Irene van Kessel

Jane Soest

Dimitrios Christodoulopoulos

Job Grundmann

Wanneer zet jij de stap?

Interesse gekregen in wat The Barn Sport & Health voor jou kan betekenen? Plan vrijblijvend een intake op een van onze locaties!

×