Transformeer je leven!

In 60 dagen fit is hét programma voor jou! Kies het pakket dat bij je past. Profiteer nu van een tijdelijke actie!
Start vandaag!
R

Personal training

Sport onder leiding van een personal trainer.

Gezondheidsanalyse & -testen

Meten is weten!

f

Voeding op maat

Ontworpen om in no-time je doel te behalen.

@ Home

Weinig tijd? Ontvang het aanvullende thuisplan.

w

Evaluaties

Bespreek resultaten, stel bij en behaal mijlpalen.  

Jouw 60 dagen programma

Het “In 60 Dagen Fit” programma is ontwikkeld samen met ons team van ervaren fitnessprofessionals, voedingsdeskundige en mentale coaches. Samen bundelen wij onze expertise om jou te helpen gezondheidsdoelen te bereiken. Met onze jarenlange ervaring in de industrie begrijpen wij de uitdagingen die jij tegenkomt bij het aanpassen van de leefstijl, en hebben wij een effectief stappenplan opgesteld dat werkt.

De Aanpak

Onze aanpak richt zich niet alleen op fysieke training, maar ook op voeding en mentale gezondheid. Wij geloven dat een holistische benadering essentieel is voor blijvende verandering. Door nauw met jou samen te werken, kunnen wij ervoor zorgen dat je de juiste begeleiding krijgt die aansluit bij jouw unieke behoeften. Dit maakt ons programma relevant en belangrijk voor iedereen die serieus aan de slag wil met zijn of haar gezondheid. Met drie verschillende pakketten bieden wij flexibiliteit en keuze, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw leven. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen op deze reis naar een gezonder leven. Ontdek hieronder jouw ideale pakket. Jouw succes heeft onze prioriteit!

Investeer in de rest van je leven!

Kies jouw pakket en zet de eerste stap naar een gezonder leven. Val niet meer terug in oude patronen en krijg grip op jouw gezonde toekomst! Maak een keuze uit het pakket dat bij jou past. Heb je hier vragen over of twijfel je? Neem contact met ons op of bespreek het tijdens de vrijblijvende intake. 

DE TIJD DRINGT, START VANDAAG NOG!

Pak voor eens en voor altijd die overtollige kilo’s, slechte conditie of het niet lekker in je vel zitten aan door de stap te maken naar een gezonde leefstijl. Laat ons team van professionals jou helpen!

Wij zijn op afspraak geopend.

×