Masterclass Sweat & Breathe

Een unieke ervaring buiten je comfort zone!

Ontdek wat jou tegenhoudt om je volledige potentie te benutten en jouw innerlijke kracht te ervaren! Leer jezelf zowel bewust aan, als ook bewust uit te zetten; voor meer veerkracht, weerbaarheid en zelfvertrouwen in het dagelijkse leven.

Wesley van The Barn Sport & Health en Mireille van The STUDIIO brengen hun krachten samen in deze exclusieve masterclass waarin yin niet bestaat zonder yang en een bewuste pause en play elkaar zullen versterken.

SWEAT

Met bewuste fysieke inspanning gaat jouw lichaam op verschillende manieren weerstand ervaren. Hoe ga je om met weerstand en herken de keuzes die je op zo’n moment maakt? Weerstand staat in de top 3 van wat ons tegenhoudt voor groei in ons dagelijkse leven. Tijdens Sweat in The Barn ga je hiermee op ontdekking door onder goede begeleiding individuele kracht-oefeningen uit te voeren waarbij de grenzen van je eigen lichaam altijd leidend zullen zijn.

BREATHE

Tijdens Sweat zet je het fysiek lichaam aan met directe invloed op je adem, bij Breathe werkt het andersom. Je zet je adem bewust aan met directe impact op je lichaam. Hoe je ademt is een spiegel van hoe je je voelt en hoe het met je gaat. Met bewust ademen kan je de belangrijke processen in je lichaam beïnvloeden en dus ook de kwaliteit van je leven bepalen. Bewust verbonden ademen brengt je van je hoofd naar je lichaam en laat je ervaren wat er in je leeft.

Programma

15:00 Welkom & theorie

15:20 Warming-up & Sweat

16:10 Pauze

16:30 Cooling down & Breathe

17:30 Reflectie & integratie

17:50 Afronding

Over Mireille van The STUDIIO 

The STUDIIO is dé plek waar je mag vertragen, verstillen en diep kunt ontspannen. The STUDIIO biedt verschillende privé- en groepslessen, workshops, retreats en events op het gebied van yoga, ademwerk, meditatie en stilte.

Al van jongs af aan vroeg Mireille zich af of school, werken en mooie spullen kopen echt is waar het leven om draait. Het voelde alsof ze met een klein brilletje naar haar leven keek. Deze vraag stelt ze zichzelf soms nog steeds. Na intense gebeurtenissen vond Mireille antwoorden in yoga, meditatie, ademwerk en stilte. Ze leerde dat het niet gaat om wat we op de yogamat of het meditatiekussen doen, maar om hoe we deze inzichten en zelfbewustzijn meenemen in het dagelijkse leven.


Praktisch

  • Locatie: The Barn & The STUDIIO
  • Aantal deelnemers: 8 personen
  • Prijs: € 99,-

Lieve leden van The Barn & The STUDIIO, jullie ontvangen € 30,- ledenkorting.

Laat je nieuwsgierigheid voeden en neem jouw volgende stap naar duurzame kwaliteit van leven!

×