Hybrid Lifestyle Program

Verander je leefstijl met begeleiding op afstand van The Barn Professionals
Bel ons

Herken jij jezelf in één van de volgende punten?

  • Je hebt vaker doelen gesteld, maar het is nog niet gelukt om af te vallen.
  • Je hoofd staat altijd AAN en daardoor kom je niet tot rust. Je ziet door de bomen het bos niet meer en bent bang dat je richting een burn-out gaat.
  • Je slaapt onregelmatig en kan je niet meer herinneren wanneer je voor het laatst écht uitgerust wakker werd.
  • (Pogingen tot) gezond eten gaan niet zoals je wilt. Het eten is saai, moeilijk om te bereiden en koken kost veel tijd.
  • Je hebt regelmatig last van een opgeblazen gevoel, pijn in je buik en/of een slechte stoelgang.
  • Je zit niet lekker in je vel en krijgt moeilijk of zelfs geen grip op de veranderingen die je graag zou willen behalen.
  • Hormonale veranderingen zorgen voor extra kilo’s en je weet niet wat je fout of anders moet doen.
  • Je bent een (top)sporter die streeft naar het hoogst haalbare, maar je mist hierin structuur en begeleiding.

Schrijf je dan in voor het Hybrid Lifestyle Program!

Hybride aan de slag en werken aan je doelen

Gemiddeld sport men 1 à 2 uur per week, wat slechts 1% van de wekelijkse tijdsbesteding is. Om echte impact te realiseren in een gezond leefpatroon richt het HLP zich niet alleen op deze 1%, maar vooral op de overige 99% van de tijd. Door middel van slimme technologie en het gebruik van een Smartwatch krijgen jij en jouw coach inzicht in dagelijkse patronen zoals beweging, slaap, stress en sportprestaties. De impact, als gevolg van deze nieuwe inzichten, gebruiken we om invloed uit te oefenen op duurzame gedragsveranderingen!

Wat houdt het programma in?

Het Hybrid Lifestyle Program duurt 6 maanden waarbij jij samen met jouw persoonlijke coach aan de slag gaat om weer lekker in je vel te zitten. Dit betekent voor iedereen iets anders en gaat gepaard met doelstellingen die je samen afstemt tijdens een intake gesprek.

Denk hierbij aan het kwijtraken van kilo’s, conditie verbeteren, meer balans in werk/prive, etc. Vaak gaan meetbare doelen gepaard met een onderliggende emotie, de intrinsieke motivatie, welke je samen met je coach gaat blootleggen. Waarom wil je afvallen of meer balans in je werk/prive situatie? Wat maakt juist dit zo belangrijk voor je? Wat is er voor nodig om dit te bereiken?

Aan de hand van een persoonlijke intake stellen we een ontwikkelingsplan op en kijken we samen naar gedragspatronen, veranderingen, beweging en voeding op maat. Gedurende het programma monitoren wij je activiteit, slaapritmen, stresslevels, herstel na inspanning, etc. 

Niets staat jou nog in de weg om eens en voor altijd af te rekenen met de obstakels die tot de dag van vandaag jou weerhouden van succes!

 

Activity tracking – Door middel van slimme technologie en het gebruik van een Smartwatch krijgen jij en jouw coach inzicht in dagelijkse patronen van o.a. beweging, verbranding, slaap, stress en sportprestaties. 

Face 2 Face gesprekken – Bij de start maak je kennis met jouw coach en doen jullie een uitgebreide intake in onze trainingsstudio. Er volgt een lichaamsanalyse waarbij; gewicht, Body Mass Index, vetpercentage, spiermassa, omtrek metingen, bloeddruk, metabole leeftijd, Vo2Max conditie test en verschillende krachtmetingen worden gedaan. 

Vervolgens stel je samen een ontwikkelingsplan op met als doel dat je elkaar in de ogen kunt aankijken en samen een commitment aan gaat in het realiseren van jouw persoonlijke doelen.

Uitdagingen en mijlpalen – Het aanbrengen van nieuwe structuur en duurzame gedragspatronen worden gestimuleerd vanuit jouw persoonlijke coach. Ga aan de slag met het werkboek vol weekopdrachten, challenges en tips. Bespreek dit tijdens de coach sessies.

Wekelijkse coaching – Videobel elke week zo’n 15 minuten met jouw persoonlijke coach. Evalueer en bespreek de veranderingen aan de hand van de data, gestelde doelen en persoonlijke ervaringen.

Online Community – Het online platform biedt persoonlijke programma’s voor thuis, buiten of in de sportschool met onder meer; hardloopprogramma’s, trainingsschema’s, yoga, mindfullness en meer. Sta in contact met mede deelnemers en daag elkaar uit in beweeg challenges.

Investeer in de rest van je leven!

Kies jouw pakket en zet de eerste stap naar een gezonder leven waarin jij de regie hebt. Het gebruik van een Garmin Vivoactive 4(s) of een nieuwere versie hiervan is verplicht tijdens het HLP traject. Ben je zelf in bezit van een Garmin Watch? Kies dan voor het pakket zonder Garmin Vivoactive 4. 

“HLP was a special program, tailored to help change lifestyles, lose weight and increasee energy levels while doing so. In a personal environment selected HP employees learned about nutrition, activities and sleep. This program includes personal coaching, cool insights of a smart watch and mobile apps.”

Well Being Department

HP Nederland

Meld je aan voor de informatie avond en start in januari

In januari start er een nieuwe groep van het Hybrid Lifestyle Program. Ga jij het nieuwe jaar ook goed van start? Wij gooien het bijltje er NIET bij neer na enkele weken goede voornemens, en jij? Meld je aan voor de informatie avond in december. 

Wij zijn op afspraak geopend.

Barry Tiel
Barry Tiel
2021-05-15
Geweldige sportschool. Gezellige sfeer, goede persoonlijke aandacht, ook in de groepslessen.
Ron Lanser
Ron Lanser
2020-07-31
Echt iets anders dan een "sportschool" !!! Hele goede trainers die iedere training weer iets anders aanbieden en het afstemmen op de individuele klant. Je kunt ondersteuning krijgen op alle gebieden van , herstellen na blessures tot voedingsadviezen met maar 1 doel de klanten beter ( gezonder) en fitter te maken .
Tracey Rhode
Tracey Rhode
2020-06-14
Great personal trainers, easy to park, very personal touch
Lobke Stembert
Lobke Stembert
2020-03-03
Super fijne sport locatie voor ieder niveau. Zowel de personal training als de circuit training is voor iedereen toegankelijk; de trainers zorgen ervoor dat de trainingen voor iedereen leuk maar wel uitdagend zijn. The Barn bied volledige ondersteuning op gebied van sport en voeding met veel persoonlijke aandacht. Jouw doelstelling(en) behalen is hun doel en de trainers ondersteunen en motiveren je waar ze kunnen en met veel enthousiasme.
Annuska Glas
Annuska Glas
2019-11-26
Workouts at The Barn are terrific. Amazing personal trainers that keep an eye on your fitness and health in general. Workouts are adapted to your needs but are always challenging and never boring. Every time a different and fun workout.
×