Irene van Kessel - Fysiotherapeut

Bel ons

Irene van Kessel

Mijn naam is Irene van Kessel, 39 jaar en kom uit Zaandam.
In 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Amsterdam. Vervolgens heb ik in 2008 mijn master Orthopedische Manueel Therapie behaald in Utrecht. Tijdens mijn loonbaan heb ik mijzelf ontwikkeld als allround Fysio- en Manueeltherapeut en ben tevens gespecialiseerd in Dry Needling. Gedurende mijn 19 jaar als fysiotherapeut heb ik naast de reguliere fysiotherapie ook veel sporters en topsporters begeleid op wereldniveau. Juist deze ervaring past erg goed binnen de muren van The Barn. Als (top)sporter moet je bij een blessure zo snel mogelijk weer kunnen presteren.

In 2015 startte ik mijn eerste eigen praktijk in Zaandam. Na dit succes heb ik samen met Bo en Wesley besloten om in maart 2020 een tweede praktijk te openen bij The Barn.

Zelf heb ik veel affiniteit met sport en speel in mijn vrije tijd tennis, doe aan hardlopen en train onder begeleiding bij The Barn. Ik ben zeer gedreven en fanatiek. Deze drive zie je terug in mijn werkwijze. Daarnaast vind ik een persoonlijke benadering erg belangrijk. Het is voor mij een uitdaging om mensen te begeleiden tijdens een blessure en samen het doel te bereiken.

Meer te weten komen over irene van kessel?

Naast allround begeleiding kan zij sporters ook begeleiden op het gebied van fysiotherapie en het voorkomen én behandelen van blessures! Maak snel kennis met Irene.

Wij zijn op afspraak geopend.

×