Job Grundmann - Personal Trainer

Bel ons

Job Grundmann

Mijn naam is Job en ben 23 jaar oud.

Van kleins af aan is sport al mijn passie. Toen ik 6 jaar was begon ik met basketbal en werd het al snel mijn droom om daar een carrière van te maken. Ik heb het genoegen gehad om voor het Luxemburgse en  Nederlandse Nationale Team te spelen en ik ben op mijn 16de alleen naar Amerika vertrokken om daar mijn droom na te volgen. Helaas moest ik door een blessure  twee heup operaties ondergaan, waarvan ik nooit volledig hersteld ben en mijn carrière als prof ten einde liep.

Ik weet wat (top)sport inhoudt en deze ervaring helpt mij om dit door te geven aan anderen in het nastreven van hun doelen in de sport en daarbuiten. Of je nu een beginner bent, een topsporter of iemand die terugkomt van een blessure, samen met jou wil ik de uitdaging aangaan en je motiveren om mét jou je grenzen op te zoeken om zo het maximale uit onze trainingen te halen.

Ik kijk er naar uit om jou uit te dagen en net een beetje extra te geven. Zodat je met een voldaan gevoel en een lach de training afsluit.

Job daagt je graag uit het beste uit jezelf te halen!

Neem contact op en maak vrijblijvend kennis met Job en ontdek wat hij voor jou kan betekenen!

Wij zijn op afspraak geopend.

×