Opening van vestiging Zaandam

Om nog meer impact te maken op de wereld en zo veel mogelijk mensen letterlijk in beweging te brengen, zowel mentaal als fysiek, mogen wij onszelf niet beperken tot de exclusieve groep ambassadeurs die we op dit moment hebben opgebouwd.

Met trots maken wij dé volgende stap, een nieuw hoofdstuk in ons boek, bekend. Spanning, ondernemerschap, uitdaging en enthousiasme namen hierin het voortouw en hebben geresulteerd in de opening van onze tweede vestiging.

Half september opent vestiging Zaandam haar deuren. Het concept is compact, exclusief, vernieuwend maar toch ook vertrouwd. Zoals je van ons gewend bent! Hierin is er wederom een nauwe samenwerking met Irene van Kessel van Inline Fysiotherapie. Je mag dan ook niets anders dan kwaliteit verwachten in zowel training, coaching, blessure preventie en behandeling.

Wil jij niets missen over vestiging Zaandam? Meld je dan aan voor de mailinglijst en ontvang exclusieve info over de opening, de Friends & Family actie en meer…

Personal training van the Barn blijft je motiveren

The Barn Sport & Health Zaanstad zorgt ervoor dat jij je fitheidsdoel behaalt met op maat gemaakte training en coaching. Meer weten? Neem nu contact op met The Barn Sport & Health Zaanstad.

Wij zijn op afspraak geopend.

×