Wesley Pippel - Personal Trainer

Bel ons

Wesley Pippel

Mijn naam is Wesley en ben 31 jaar oud. Woonachtig in Badhoevedorp met mijn vriendin en drie zoontjes, Sem, Jim & Duuk. Sport is een groot onderdeel van mijn leven geweest tot nu toe. Als klein kind heb ik veel sporten beoefend, waaronder BXM Cross en Karate. Het was dus ook geen verassing dat ik na mijn middelbare school ging studeren aan de Sports Academy in ’s Hertogenbosch. Al snel greep fitness en het werken met mensen mij aan en kon ik mijn passie voor sport en gezondheid delen met mensen die hulp nodig hadden.

Vanaf 2006 ben ik werkzaam in de fitnessbranche en heb ik menig ervaring opgedaan. Mijn visie op training en gezondheid heb ik samen met Bo Verhulsdonk concreet kunnen maken met de oprichting van The Barn Sport & Health.

Ik ga graag recht op mijn doel af. Als trainer geef ik 100% commitment in het behalen van doelen, maar verwacht dit ook van de sporters. “Sweat en Smile” dat is mijn motto bij The Barn.

Wil jij 100% commitment als trainer van wesley?

Wesley heeft gestudeerd aan de Sport Academy. Hij is in staat iedereen professioneel te begeleiden. Laat je gegevens achter en maak kennis met Wesley Pippel!

Wij zijn op afspraak geopend.

×