Noem je fitness dan blijft de term personal trainer niet onbesproken. Waar een aantal jaar geleden personal trainers alleen door bekende Nederlanders werden ingehuurd, zijn er nu veel meer mensen die de meerwaarde van een personal trainer inzien.

“Een personal trainer kan ik niet betalen”, horen wij bij The Barn Sport & Health vaak. Maar is dit wel zo? Personal training is niet zo duur als je wellicht zou denken en is voor iedereen toepasbaar bij ons. Bedenk je eens hoe vaak je al niet lid bent geweest van een reguliere sportschool en wat het rendement is dat je hieruit hebt gehaald? Hoe lang ben je sponsor geweest door niet of veel te weinig te gaan en wat deed de sportschool hieraan? Je hebt na een week geen belletje gekregen met de vraag waarom je niet bent komen trainen, toch?

Een jaarabonnement voor een sportschool, waar je geen tot weinig gebruik van maakt, kost toch al snel €400,- tot €800,- per jaar. Wat is je resultaat na dit jaar? Heb jij het vooropgesteld doel behaald, of is het er bij in geschoten? Is dit dan een goede investering geweest? Zou je het nogmaals doen?

Wij van The Barn Sport & Health zijn van mening dat de kracht voor het behalen van blijvend resultaat schuilt in de begeleiding, coaching en de gezonde schop onder je kont. Dit kun je jezelf niet toerekenen, iedereen is druk en het is nu eenmaal lastig jezelf te motiveren als je moe en gestrest bent. Wij helpen je graag in behalen van jouw doelen…

Personal Training in Badhoevedorp: de 10 voordelen op een rijtje

1. Lifetime investment
2. Professionals @ work
3. Tailor made program for you
4. Realistic, honest & tough love
5. Time is money
6. Go the extra mile
7. Bye bye old habits
8. Flexibility is everything
9. Accept the challenge
10. Results guaranteed!

1. Lifetime investment
Personal Training moet je zien als een investering in gezondheid. Hier heb je de rest van je leven profijt van. Personal Training biedt je de juiste tools om zelf de controle over te nemen. Leer gebalanceerde keuzes te maken om jouw gezondheid te optimaliseren. Dit heeft niet alleen effect op jezelf, maar ook op het gezin!

2. Professionals @ work
The Barn Sport & Health werkt alleen met internationaal gecertificeerde personal trainers en performance coaches. Helaas is personal training een onbeschermd beroep, waardoor iedereen zich personal trainer kan noemen. Dit is tevens een nadeel van personal training, je weet niet wie je in inhuurt. Bij The Barn ben je er zeker van dat je door een echte professional van topkwaliteit begeleid wordt.

3. Tailor made program for you
The Barn Sport & Health maakt gebruik van een headcoach systeem, waarbij jouw personal trainer wekelijks overlegt met ons multidisciplinair team van trainers, coaches en fysiotherapeuten. Het toepassen van al deze kennis en kwaliteiten op jou als klant dragen bij aan het eindresultaat.

4. Realistic, honest & tough love
Transparantie vinden wij enorm belangrijk. Wij zijn dan ook open en eerlijk over onze werkwijze. Hierbij hoort het stellen van realistische doelen en een pakket op maat samenstellen waarbij jij het maximale resultaat behaald. Hiervoor is echter volle commitment nodig vanuit jou als klant. Kies jij ervoor om je gezondheid te optimaliseren en je doelen te behalen, dan houden wij je daar ook aan! The Barn is er voor jou als stok achter de deur en de spreekwoordelijke schop onder je kont te geven indien nodig.

5. Time is money
Kun jij een moment bedenken dat je niet druk was? Wanneer had je voor het laatst echt even tijd voor jezelf?
Het efficiënt omgaan met je besteedbare tijd is belangrijk. Het trainen met een personal trainer zorgt ervoor dat je de meest effectieve oefeningen doet welke bijdragen aan het behalen van gestelde doelen. Hij of zij deelt je training zo in dat je in minder tijd meer resultaat boekt ten opzichte van zelfstandig trainen.

Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat regelmatig intensief sporten goed is voor je mentale gezondheid, stress en focus. Dit resulteert overdag in een verhoogde productiviteit en scheelt dus tijd. “Time is money”

6. Go the extra mile
The Barn Sport & Health gaat net dat stukje verder dan elke andere personal trainer of sportschool. Wij bieden niet alleen hoogstaande kwaliteit en service, maar bekijken per persoon wat er nodig is om een effectief programma samen te stellen dat past bij jouw specifieke leefstijl. Of je nu full-time moeder, succesvol zakenman/ -vrouw (met veel diner verplichtingen) of topsporter bent. Wij kijken naar de thuissituatie en wensen van jou als klant en bepalen welk plan hierbij past, specifiek voor jouw situatie. Dit zorgt ervoor dat het beter vol te houden is en afhaken geen optie meer is.

7. Bye bye old habits
Het doorbreken van patronen is erg lastig, juist omdat deze al zo lang bij je leefstijl horen. Wij zijn professionals op het gebied van deze veranderingen en hebben methoden ontwikkeld die werken!!! Deze methoden zijn onderdeel van de personal training pakketten van The Barn Sport & Health.

8. Flexibility is everything
De personal trainers bij The Barn Sport & Health zijn altijd flexibel. Geen tijd om te trainen is bij ons geen excuus. Wij zijn altijd geopend voor onze klanten, waarbij de klant zelf de keuze heeft wanneer hij/zij wilt trainen. Trainen voordat je naar kantoor gaat of laat in de avond? Wij staan voor u klaar.

9. Accept the challenge
Wat je doelstelling ook is, het zal altijd een uitdaging zijn. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de personal trainer. Hij/zij accepteert graag een uitdaging en zal er alles aan doen om je bij de eindstreep te krijgen. Deze 100% inzet verwachten wij dan ook van jou als klant.

10. Results guaranteed!
Bij een 100% inzet en commitment horen gegarandeerde resultaten! Hier staan wij volledig achter en bieden een niet-goed-geld-terug-garantie als je niet tevreden bent over de resultaten.

Conclusie
Wil jij ook het beste voor zowel jouw gezondheid en dat van je gezin? Ga dan niet zelf aan de slag bij een willekeurige sportschool, dit is zonde van je geld en kostbare tijd. Zeker als je na 1 of 2 maanden niet meer gaat en wel een jaar lang betaald voor een lidmaatschap. Huur een professional in bij The Barn Sport & Health. Behaal in korte tijd je doelen en besteed niet meer geld dan nodig is!
De eerste stap is aan jou…

See you @ The Barn

×