Bij The Barn Sport & Health weten wij met die vakantie kilo’s wel raad. Ieder jaar is het een algemeen fenomeen dat je terug komt van vakantie met extra bagage, en dan bedoelen wij niet de te volle koffers met souvenirs. Net zoals personal training effect heeft op je lijf, is dit ook met de zomervakantie nu eenmaal in omgekeerde richting het geval. Daar kies je bewust voor en dat mag ook! Zolang jij er maar vrede mee hebt. Dit neemt niet weg dat er na de vakantie dubbel zo hard gewerkt moet worden om het tij te keren. Dit kan door middel van personal training in Badhoevedorp!

Personal training en vakantie

In de vakantie draaide het minder om personal training en wat meer om ontspannen, genieten en qualitytime met familie en vrienden. Hier horen nu eenmaal de nodige snacks, barbecues, etentjes en alcoholische versnaperingen bij. Daar is het vakantie voor, toch? 

Was jij deze zomer goed voorbereidt? Hiermee bedoelen wij; happy met je shape, lekker in je vel, de juiste tools op zak om de meest verantwoorde keuzes te maken zonder te kort te doen aan het genot en ontspanning van vakantie? 

Bij The Barn besteden wij tijdens de personal training ook aandacht aan de vakantieperiode. Wij sturen klanten met een goede voorbereiding op vakantie en vangen ze na hun vakantie weer op met een strak plan om onder andere met personal training de kilo’s binnen no-time weer kwijt te zijn. Hier hoort natuurlijk een voedingsadvies bij, wat onderbouwt wordt met kennis. Vooral dat vinden wij belangrijk in combinatie met personal training! 

Ons doel: jou wederom kapitein van je eigen lijf maken!

Kies voor personal training in Badhoevedorp, Haarlem, Amstelveen e.o

Spreek jou dit aan? Wil jij het roer weer in eigen hand nemen? Een personal trainer kan jou hierbij helpen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake bij The Barn Sport & Health!

Klik hier om een proefles / intake in te plannen!

×